samsunpdr.org

OLAĞANÜSTÜ GENEL KURUL ERTELEME DUYURUSU

Nisan 02
18:24 2020

Güncelleme: 2020 Haziran ayı içinde yapılacağı duyurulan şubemiz olağanüstü genel kurulu, pandemi süreci nedeniyle dernek faaliyetlerinin 31 Temmuz’ a kadar durdurulmuş olması nedeniyle ertelenmişti.

Türk Psikolojik Danışma ve Rehberlik Derneği Samsun Şubesi Olağanüstü Genel Kurulu “Dernekler tarafından verilecek bildirim ve beyannameler ile genel kurul toplantılarının ertelenmesine ilişkin süre 31.10.2020 tarihine kadar uzatılmıştır. Detaylı bilgiye www.siviltoplum.gov.tr adresinde” talimatı doğrultusunda ertelenmiştir.

Olağanüstü genel kurulumuz içişleri bakanlığımız tarafından toplanmalara izin verildiğinde gerçekleştirilecektir.

Covid-19 salgını nedeniyle hükümetimizin aldığı tedbir kararları doğrultusunda, yönetim kurulu kararınca daha önce 05 Nisan 2020, çoğunluk sağlanamaması durumunda ise 12 Nisan 2020′ de yapılması planlanan olağanüstü genel kurulumuz, 07 Haziran 2020 tarihinde şube merkezimizde gerçekleştirilecektir. Belirtilen tarihte salt çoğunluğun sağlanamaması durumunda olağanüstü genel kurul, çoğunluk aranmaksızın 14 Haziran 2020 tarihinde daha önce ilan edilecek bir yerde gerçekleştirilecektir.

GÜNCELLEME 08.06.2020: Daha önce duyurusu yapılan 14 Haziran tarihli şubemiz olağanüstü genel kurulu, COVİD-19 kapsamında alınan tedbirler gereği dernek faaliyetlerinin 31 Temmuz 2020′ ye kadar durdurulması nedeniyle ertelenmiştir. Genel kurul tarihi sonradan ilan edilecektir.

About Author

samsunpdr